Èxit del [C]Screen Primavera 2017

[Nota de premsa CAT]

Un any més el [C]Screen arriba al Museu d’Art de Cerdanyola (MAC) amb forma de festival de curtmetratges de dansa, amb berenar i activitats incloses.

L’any passat, l’Assoc. Plat Artístic va presentar al MAC una nova iniciativa per impulsar la dansa a Cerdanyola: el [C]Screen Primavera, una mostra de curts d’arreu del món on la dansa és el principal mitjà d’expressió.

D’aquesta estreta col·laboració entre el museu i l’entitat, ha sorgit un programa de tres dies seguits per celebrar el Dia Internacional de la Dansa al mateix museu: un divendres de formació amb una xerrada, un dissabte de projecció de curts (amb presència del director J.A. Andrés Lacasta) i un diumenge de taller pràctic (amb la col·laboració de la ballarina Katia Coser Galtés).

Amb un balanç molt positiu d’aquesta segona edició, l’Eva Campos, organitzadora principal de l’esdeveniment, assegura que “aquestes jornades han anat molt millor del que m’esperava, necessitava una empenta així per tenir ganes de continuar amb més força que mai”.

Anuncios

One response to “Èxit del [C]Screen Primavera 2017

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s