Col·laborem amb el T.C.C.

Bona notícia per l’escena cinematogràfica de Cerdanyola: Plat Artístic i el TCC col·laboren per a fer activitats a la ciutat.

El T.C.C. o Taller Cinema Cerdanyola són un grup molt dinàmic de gent gran amb una passió: passar-s’ho bé fent curts, i quant més frikis, millor! Aquest estiu s’han fet oficials a Cerdanyola i tenen tot de notes amb idees per fer en un futur, tant de xerrades com de curts.

Fa dos anys es van estrenar al Fantosfreak amb el seu curt “El Secret de la Torre Vermella”, un curt de misteri policíac, i aquest any tornen a la càrrega.

Us recomenem visitar el seu canal Youtube on pegen els seus curts estrenats i us podreu adonar que no només fan coses frikis, sinó també curtmetratges de misteri i de denúncia social. Aquí us enganxem el curt Jubilats d’Elit (crec que la imatge ja diu molt!):

Com podeu veure, no s’estan de res: efectes de maquillatge i vestuari, efectes digitals, col·laboració amb joves, Cerdanyola sencera s’involucra i aconsegueixen el que volen a les seves produccions! Així que si hi esteu interessats, estan oberts a tothom (no necessàriamente gent gran).

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s