Agraïments de l’Eva Campos – [C]Screen Tardor 2017

Hola a tots i a totes,

Aquest any he estat gratament sorpresa per l’alta assistència a les projeccions del [C]Screen Tardor 2017. El fet de veure tanta gent a la Sala Blues del MAC, m’encoratja a seguir endavant i a millorar aquest projecte.

Tot i que és un gran esforç per mi dedicar-li tantes hores al programa del festival, val molt la pena quan veig que vosaltres, el públic, gaudiu de les sessions.

Primerament, vull donar les gràcies a tots aquells directors i distribuïdores que van reaccionar a la crida oberta del festival. Especialment sense elles, aquest projecte no es podria dur a terme. Ja des del primer any, la qualitat dels curts que s’han inscrit ha estat molt professional, ja fos d’alt com de baix pressupost. He de dir, que no m’ho esperava. Ara el llistó està difícil de superar i s’ha de continuar així o millorar-lo. Confio en vosaltres de nou per les següents edicions i moltes felicitats als seleccionats!

També vull donar una especial menció al Museu d’Art de Cerdanyola, a l’Orlando i al Txema, que em van acollir des del primer dia i es van interessar en aquesta idea. Van veure que es podia encabir en les activitats del museu i es van esforçar per trobar dates a l’agenda. Gràcies a ells i a l’Ajuntament de Cerdanyola (especialment al Departament de Cultura), el festival té possibilitats de millorar a poc a poc i fer-se un lloc important en les activitats de la ciutat.

Afegeixo agraïments a altres associacions que han començat a col·laborar activament amb Plat Artístic, i bé em refereixo al Taller Cinema Cerdanyola (TCC) i Xiscnèfils, que aquest any donaran reconeixement als curts del programa.

A més, he d’agrair també la publicació de totes les sessions dels curts a les agendes de les diferents revistes comercials com el Tot Cerdanyola i el Cerdanyola al Dia. Aquest any heu publicat l’agenda íntegra amb imatges i tot! Genial!

Finalment, i no menys important, estaré sempre amb deute amb aquelles persones que m’han ajudat directament amb l’organització del festival: per començar, al jurat de preselecció (Alejandro, Marina i Gisela) que s’ha esforçat a veure centenars de curts i posar-los nota; continuo amb la meva mare (Luz) i amb la meva parella (David) que m’han suportat en el meu estrès i m’han ajudat cada sessió a muntar el càtering i la sala; i acabo amb aquells amics (Rubén) que vénen a donar un cop de mà voluntàriament per què la feina de desmuntatge s’enllesteixi abans i tornem menys cansats a casa.

Espero no deixar-me a ningú i si ho faig, que sapigueu que igualment us estic agraïda i segurament us ho hauré repetit diverses vegades.

Moltes gràcies a totsi totes i torno amb energies renovades a la primavera!

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s